Ледь не закінчився трагедією інцидент у торговельному центрі у Московському районі Харкова. Хлопчик трьох років впав з ескалатора, який перебував на рівні третього поверху, повідомили у прес-службі міліції Харківської області.

Відомо, що 23-річна матір хлопчика відволіклася, а він почав бігати по залу, стрибати, а врешті решт забіг на ескалатор та впав. Усі дії дитина коїла без нагляду матері.

Наразі хлопчика відвезли до лікарні, де він перебуває у важкому стані. Лікарі не відходять від нього ні на хвилину.

Місцеві правоохоронці зараз ретельно аналізують справу та вирішують, як саме її кваліфікувати. Є ймовірність, що матері загрожує стаття Кримінального кодексу.

Читайте також: Столичні поліцейські врятували життя замерзлому немовляті (фото)

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нещодавно у Донецькій області загинула 11-річна дівчинка. Вона із друзями грала у дуже веселу гру "удушення", коли діти умисно входять у несвідомий стан.