Прокуратура Дніпропетровська здійснює процесуальне керівництво у кримінальній справі відносно 45-річного чоловіка за умисне убивство.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Так, 17 жовтня 2015 року в процесі гасіння пожежі в одному з одноповерхових нежитлових будинків було виявлено труп 56-річного чоловіка зі слідами тілесних ушкоджень.

Правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі своїм знайомим знаходячись у будинку разом розпивали спиртне. В результаті сварки зловмисник наніс господарю близько шести ударів по голові від чого останній помер.

Щоб приховати сліди злочину убивця підпалив будинок.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Миколаєві пасажир грався зброєю в маршрутці

Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, проводяться необхідні експертизи.