У 2012 році керуючий санацією одного з державних підприємств оборонно-промислового комплексу, розташованого у Харкові, в інтересах приватної фірми на аукціоні реалізував будівлю підприємства площею понад 22 тис. кв. м за ціною на 11,8 мільйона гривень нижчою, ніж його оцінна вартість. У такий спосіб державі було спричинено значних матеріальних збитків. Про це інформує прес-служба ГПУ.

Як повідомляється, головна військова прокуратура викрила факт незаконного відчуження

За цим фактом 30 жовтня до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за статтею "зловживання своїми повноваженнями особою, яка здійснює професійну діяльність, пов'язану з наданням публічних послуг, що спричинило тяжкі наслідки".

Читайте також: Екс-глава митниці Калетник вкрав з держбюджету 66 млн грн

Нагадаємо, суд повернув територіальній громаді Мукачевого земельну ділянку вартістю 11,8 мільйона гривень. Встановлено, що Мукачівська міська рада передала у постійне користування приватному підприємству п'ять гектарів землі, однак після ліквідації підприємства право постійного користування припинено не було.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще