Уряд Російської федерації постановив, що всі власнки авто мають до 1 квітня наступного року змінити номерні знаки на російські.

Про це пише ЛІГА.net.

"Власники транспортних засобів зобов'язані замінити в установленому порядку реєстраційні документи та державні реєстраційні знаки, видані на транспортні засоби до 18 березня 2014 відповідно до законодавства України", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Керчан не пустили на окупований півострів на українському авто

Згідно інформації, в окупованому Криму наразі більше третини автовласників ще не змінили свої номери.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, раніше всім зареєстрованим в Україні автомобілям і мотоциклам, з 1 вересня дозволили в'їзд до Криму не більше ніж на 90 днів.

За порушення цього терміну окупаційна влада українського півострова штрафуватиме водіїв. Розмір штрафу від 1 500 до 2 500 рублів (500-850 грн). Конфіскація транспортного засобу також можлива.

Довідка. Кримським машинам дають російські номери із кодом регіону 82, а в Севастополі - 92.