В селі Золотковичі Львівської області виявили у салоні обгорілого автомобіля два тіла місцевих жителів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Співробітники Мостиського районного відділа міліції сьогодні близько восьмої години отримали повідомлення про те, що на околиці села Золотковичі місцеві жителі знайшли обгорілий автомобіль.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили у салоні обгорілого автомобіля ВАЗ 21099 два обгорілі людські тіла без ознак життя. Співробітники міліції встановили, що загиблі чоловіки були місцевими жителями.

Читайте також: У Харкові згоріла вантажівка газівників (фото)

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Зараз на місці інциденту працюють слідчі, експерти-криміналісти та експерти інших служб. Міліціонери встановлюють всі обставини події. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, в жовтні міліція затримала серійного палія автомобілів в Києві. Їм виявився 50 річний іноземець. Зловмисник зізнався у пошкодженні ще трьох машин. Його затримали при спробі підпалити автомобіль.