Ввечері, 7 листопада, у зоні проведення антитерористичної операції сепаратисти не дотримувались Мінських угод та провокували ескалацію конфлікту.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"На Артемівському напрямку російсько-терористичні угрупування чотири рази обстріляли Зайцеве з автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Донбас атакують зграї гігантських мишей

На Донеччині, вони п'ять разів стріляли по Опитному із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, тричі вели вогонь по Красногорівці, двічі по Авдіївці, по Піскам, Новгородському.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коло Маріуполя, бойовики гатили із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по Гранітному.

"Близько дев'ятої вечора, терористи із міномета 82міліметрового калібру обстріляли Новоселівку Другу", - підсумував спікер АТО Леонід Матюхін.