Мукачівська поліція розслідує пошкодження фасаду адмінбудівлі міської ради. Про це повідомили у ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Як відзначили у відомстві, про даний факт сьогодні в Мукачівський відділ поліції офіційним листом повідомив міський голова Мукачевого Андрій Балога.

"В ніч на 10 листопада невідомі особи написали образливі написи на будівлі міської ратуші у центрі міста", - йдеться в повідомленні.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група відділу поліції. Інформація за цим фактом внесена до Журналу єдиного обліку Мукачівського відділу поліції. Триває перевірка.

Зазначимо, будівля Мукачівської міської ради є історичною пам'яткою угорського періоду, її побудували більше 110 років тому.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Суд повернув державі землі Мукачевого вартістю 12 млн грн

Нагадаємо, напередодні невідомі повикрадали інструменти та зламали насос у першій львівській вуличній веломайстерні, яку наприкінці жовтня встановили на території ТРЦ "Форум Львів".