Патрульна служба в Харкові затримала водія вантажного таксі, який збив поліцейського і зник з місця злочину.

Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки керівника Національної поліції в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Як стало відомо, інцидент стався близько 14.40 в районі села Комунар, коли спеціальний конвойний автомобіль повертався з виправної колонії.

"Під час руху водій був змушений здійснити аварійну зупинку. Він включив аварійний сигнал, вийшов з автомобіля і став поряд з дверима. У цей час у тому ж напрямку рухалася тентована" Газель "- вантажне таксі. Її водій наїхав на капрала поліції і пошкодив двері службової машини. Чоловік навіть не зупинився, щоб надати допомогу травмованій людині і зник з місця події", - розповів Дмитрієв.

Він зазначив, що відразу після події в місті було введено спеціальний план "Перехоплення". За його даними, водієм виявився 33-річний харків'янин.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: На Хмельниччині автівка впала у річку: є загиблі

"Мотиви його вчинку встановлять слідчі органи. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами", - підкреслив Дмитрієв.

За його словами, капрал поліції госпіталізований у лікарню швидкої допомоги з переломом правої руки.