Протягом минулої доби терористи обстрілювали позиції український військових на Артемівському та Донецькому напрямках. Про це повідомляє прес-центр АТО.

З мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Майорськ та Зайцеве. Увечері російсько-терористичні найманці атакували бійців АТО в районі Новозванівки.

При наближенні диверсійно-розвідувальної групи українські військовослужбовці прийняли рішення відкрити вогонь на ураження. Тоді противник відступив та спробував підійти з лівого флангу. Наші бійці знову були змушені відстрілюватися.

Читайте також: Біля Донецька виявили бойовиків у формі українських військових

У прес-центрі АТО поінформували, що забравши загиблих та поранених терористи відступили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

На Донецькому напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики також вели вогонь по Авдіївці, Піскам та Мар'їнці. Останній обстріл Авдіївки відбувся о другій ночі.

Нагадаємо, 10 листопада у зоні проведення антитерористичної операції терористи на всіх напрямках неодноразово відкривали вогонь по українським позиціям.