У парку Погулянка, що у Львові, двоє зловмисників вчора о 16:30 намагалися пограбувати дівчину. Їй на допомогу прийшов спортсмен, який тренувався неподалік.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Грабіжники напали на 18-річну львів'янку та вдарили її по голові. Вони намагались відібрати у неї мобільний телефон. Дівчину врятував 30-річний львів'янин. Він саме тренувався неподалік у парку, знешкодив нападників та викликав поліцейських.

Нападниками виявились 40- та 43-річний місцеві жителі. Вони вже неодноразово мали проблеми із законом.

Читайте також: Грабіжник з іграшковим пістолетом "обчистив" магазин на Львівщині

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Виконуючий обов'язки керівника Личаківського відділення поліції підполковник Андрій Таран розповів, що затримані зловмисники причетні ще до одного грабежу. Минулого тижня вони погрожували жінці ножем та відібрали у неї золоті прикраси та сумку.

Поліцейські затримали нападників. Їм оголосили підозру у скоєнні злочинів за статтями Кримінального кодексу "грабіж" та "розбій".

Грабіжникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.