Ввечері, 11 листопада, сепаратисти обстріляли позиції українських військових в районі Трьохізбенки, всупереч Мінським угодам.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Терористи активізувались у Луганському напрямку поблизу. Вогонь вели із мінометів 82-міліметрового калібру", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики розгорнули "Гради" на кладовищі в районі Макіївки

Згідно інформації, у Донецькій області, російсько-терористичні угрупування вели неприцільний вогонь по Пісках, Авдіївці та Троїцькому із гранатометів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також, на Маріупольському напрямку, бойовики стріляли по позиціях АТО в районі Богданівки.

"У районі Горлівки, на підконтрольній бойовиками території, люди весь ранок чули дуже гучні вибухи", - підсумував спікер штабу Леонід Матюхін.

Натомість, у Сватовому продовжують працювати військові сапери. Вони, протягом вчорашнього дня, очистили близько гектара території та знищили 3418 вибухонебезпечних предметів.