Бессарабський ринок нарешті повністю звільнений від рекламних металоконструкцій.

Про це повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Максим Кузьменко, передає прес-служба адміністрації.

"Ринок – для людей, для того, щоб вони вільно могли прийти та придбати необхідні товари. Перш ніж пересічний киянин міг потрапити до місць продажу, його "полонили" металеві рекламні конструкції. Тому міська влада вирішила знести ці рекламні щити", – розповів Кузьменко.

Також на ринку з'явилося три нові "точки" – аналоги вуличного харчування. Попри те, що відкрилися вони нещодавно, ці кафе вже завоювали популярність серед відвідувачів ринку.

"Треба розуміти, що саме потрібно споживачам, створювати для цього умови. Так само ми маємо йти назустріч потребам продавців, щоб вони працювали в охайному та безпечному приміщенні", – зазначили у столичній адміністрації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Читайте також: Fitch знову понизило рейтинг Києва

Зараз тривають роботи з відновлення одного із центральних входів до будівлі ринку. Фасад приведено до вимог розміщення об'єктів зовнішньої реклами. Керівник підкреслив, що на ринку є ще багато питань, які потребують вирішення.