В окупованому Донецьку члени незаконних збройних формувань вимагають не знімати з білбордів фотографії їхніх загиблих "товаришів по службі". На їхню думку, кожен житель окупованій території повинен шанувати і пам'ятати бойовиків, повідомили "Новости Донбасса".

Так, на одному з вуличних білбордів замість плаката із загиблими бойовиками, який висів напередодні, з'явилася реклама туристичної фірми, в результаті чого учасники бандформування "Схід" увірвалися в офіс турагенції з вимогами повернути білборд на місце.

Читайте також: В "ДНР" визнали, що вони психічно хворі (фото)

Натовп бойовиків накинулася на сина власника турфірми, вимагаючи роз'яснень. При цьому, молодик заперечував свою причетність до агентству, пояснивши, що ніякої туристичної фірми не існує, так як в окупованому Донецьку більше року зруйновано аеропорт.

Після кількох дзвінків обурені бойовики заявили, що повернуться до цього питання через два тижні. Вони також упевнені, що загиблих членів бандформувань вважають героями як в окупованій частині Донбасу, так і в Росії.

Популярні новини зараз
Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще