За останні осінні місяці на території "ДНР" відзначається тенденція зростання кількості хворих психічними захворюваннями серед ополченців і військових.

Про це повідомили в "міністерстві охорони здоров'я ДНР".

Так, медустанови "республіки" діагностують щодня різні категорії психічних розладів у 10-15 громадян. У тому числі вони пов'язані з суїцидальною спрямованістю. Збільшилося навантаження на службу екстреної медичної допомоги та стаціонарні відділення ПНД.

"У зв'язку з законом" Про психіатричну допомогу "прийнятим депутатами Народної Ради" ДНР "і угодою про співпрацю в системі охорони здоров'я між" ДНР "і РФ група фахівців-психіатрів з Росії прибуде в" ДНР "для надання допомоги нашим громадянам", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Терористам "ДНР" ввижаються танки з хрестами під Донецьком

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Тому, у разі виявлення підозрілої поведінки у оточуючих громадян, прохання повідомляти на гарячу лінію МОЗ" ДНР "або в місцевий лікувальний заклад", - додають в "міністерстві".