Служба безпеки України затримала в Києві одного з ватажків міжнародної терористичної організації "Фронт ан-Нусра". Бойовик перебував у міждержавному розшуку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Громадянин однієї з колишніх республік СРСР в 2013-2014 роках брав участь в сирійському військовому конфлікті. У 2015 році бойовик очолив окремий джамаат міжнародної терористичної організації" Фронт ан-Нусра", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В "ДНР" визнали, що вони психічно хворі (фото)

Шевченківським районним судом Києва було обрано терористові запобіжний захід у вигляді екстрадиційного арешту. Органи прокуратури почали процедуру екстрадиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 11 листопада в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники Державної прикордонної служби України затримали росіянина, який розшукуються Інтерполом за тероризм.