Столична поліція розповіла про нелюда, який вбив 30-річну Катерину та її 10-річну доньку Ганну. Правоохоронці кажуть, що чоловік сповідував вигадану ним сатанинську релігію. А дитину позбавили життя з елементами канібалізму.

На початку серпня жінка безслідно зникла із Вінниці. А за два дні її співмешканець приїхав і забрав дитину від родичів. Маму знайшли в лісі з простріленою головою. Рештки дитини – у Хмельницькій області.

Вбивці – 36 років. Його спільниці Юлії – 19. Дитину вони вбивали разом.

"Чоловік представлявся Андрієм, жив за підробленими документами. Розповідав, що займався окультними науками. Це полегшувало йому знайомство з молодими дівчатами, фактично жив за рахунок жінок. Був хорошим психологом, легко входив у довіру, був дуже начитаним і добре володів словом. Зловмисник вигадав свою сатаністську релігію, за канонами якої передбачалося саме вбивство десятирічних дівчаток", - каже начальник столичних правоохоронців Олександр Терещук.

Читайте також: Знайдену в київському лісі жінку вбив "цілитель" (ФОТО)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

9 серпня року окультист привіз Катерину в Київ. Водив жінку територією лісництва. Коли жертва відволіклася, дістав "Наган" і вистрілив. При цьому зробив "контрольний" постріл у голову. Зброю заховав у лісі. За два дні приїхав за дитиною. Разом із Юлею дитину задушили та розчленували.

"Затриманий не заперечував своєї причетності до жорстоких вбивств. Спокійно і детально розповідав, як розправлявся із жертвами і ховав докази. Підозрюваним загрожує довічне ув'язнення", - уточнюють в поліції.