Два місяці столичні міліціонери шукали, кому належить тіло жінки, вбитої пострілами у голову в Святошинському лісі Києва. "Знай" стало відомо, що вбита - це вінничанка, 30-річна Катерина Обухівська. Вона зникла 9 серпня. Наступного дня пропала її донька - 10-річна Ганна. Дитину жорстоко вбили у Хмельницькій області. В міліції вважають, що до їх смертей приклав руку окультист на ім'я Андрій. Його досі шукають. Силовики не виключають, що чоловік причетний до інших вбивств в Україні. Справа перебуває на особистому контролі в МВС.

Два місяці не могли упізнати

Міліція встановила ім'я жінки, яку пострілами в голову вбили в Святошинському лісі під Києвом. Два місяці правоохоронці шукали, як звати жінку. Фотороботи та орієнтування постійно з'являлися по телебаченню та в ЗМІ. "Знай" стало відомо, що вбитою виявилася вінничанка, 30-річна Катерина Обухівська.

Читайте також: На Хмельниччині шукають сектанта, який вбив маленьку дівчинку (фото)

9 серпня близько 8-ої вечора тракторист з лісництва знайшов на одній з лісових доріг тіло жінки у червоній майці та чорних лосинах. Це сталося в Біличанському лісі під Києвом. В міліції встановили, що вбили невідому двома пострілами у голову з "Нагану". Пізніше, стало відомо, що в той же день камери відеоспостереження зафіксували цю жінку на паркові біля "Ашану-Біличі" в Києві.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одночасно з цією новиною у Вінниці почали шукати Катерину. Батьки розповіли, що вона разом із співмешканцем Андрієм збиралася їхати на відпочинок. Але 11 серпня він повернувся за дитиною. Ганна на той час була у батька. Андрій пояснив, що вони їдуть відпочивати разом. А Катерина не може подзвонити, бо втопила телефон. Хоча на той час жінка вже була мертвою. Андрій забрав дитину, і більше їх живими ніхто не бачив.

Рештки тіла Ганни знайшли розкиданими в полі у Хмельницькій області.

Називав себе цілителем

Родичі, які відразу звернулися до міліції, розповідають, що після знайомства з Андрієм Катерина дуже змінилася.

"Близько року тому Катя познайомилася із Андрієм в соцмережах. До цього була молода жінка, яка любила гарно одягатися. Але він заборонив їй користуватися парфумами та інтернетом. Вона стала замкнутою, гуляла виключно у лісі, читала дивні книжки та пила якісь вітаміни. Андрій називав себе цілителем та мав відношення до якоїсь з сект", - кажуть родичі.

Може бути причетний до інших вбивств

Офіційно в міліції кажуть, що поки розголошення інформації може нашкодити затриманню злочинця. Не виключають, що він причетний до інших вбивств в країні. Справа перебуває на особистому контролі одного з заступників МВС. сьогодні на сайті Хмельницької міліції вже з'явилися фото з камер спостереження із зображенням цього нелюда.

"Дійсно ці моторошні злочини скоїла одна людина. Але поки невідомо хто він, міліція розшукує його", - говорить "Знай" радник голови МВС Антон Геращенко.

В міліції просять всіх, хто знає бодай-що про місцезнаходження цього чоловіка телефонувати на 102.