Міліція Хмельницької області просить допомогти встановити місцезнаходження чоловіка з фото. Він убив 10-річну Ганну Х. з Вінниці. Рештки тіла дитини були знайдені 14 вересня неподалік села Залучне Хмельницької області. В орієнтуванні йдеться, що ім'я чоловіка - Андрій. Він цікавиться окультними науками. Приблизний вік - 45-60 років.

"Дівчинку жорстоко вбили. Її рештки знайшли розкиданими на пасовищі. Тіло пролежало там близько трьох тижнів, можливо бродячі пси розтягнули його по всьому полю, - говорить "Знай" керівник прес-служби Хмельницької обласної міліції Інна Проник. - Якими саме окультними науками займався вбивця, ми не можемо розголошувати".

Читайте також: На Сумщині двоє неповнолітніх до смерті закатували чоловіка

Відомо, що чоловік має трохи повнувату статуру, але може і схуднути. Волосся темне з сивиною, середньої довжини, зібране у хвіст (але може мати і коротку стрижку). Може носити вуса або бороду. На животі з правого боку має шрам, ймовірно, нанесений гострим предметом. Переважно розмовляє українською мовою, але іноді може переходити на російську.

Більше місяця міліція Хмельницької області шукала, кому належать рештки, знайдені у полі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Вона була у футболці рожевого кольору без рукавів, з лівого боку нашито зображення у вигляді обличчя дівчинки з бантиком, яка усміхається. А на синій спідниці - білі сердечки, та етикетка з написом "10-11 years", - описували речі.

В міліції просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цього чоловіка, повідомити у найближчий відділок міліції за телефоном 102 або телефоном у місті Хмельницькому (0382) 69-23-15.