Вранці, 15 листопада, столична поліція переслідувала водія Mazda близько сорока хвилин. Щодо злісного порушника "напідпитку" застосували вогнепальну зброю.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"Все почалося вночі, о 3:30. Водій рухався із перевищенням швидкості, між рядами. На вимогу зупинитися - не реагував. Під час переслідування протаранив відбійник, проте продовжив рух", - розповіли свідки переслідування.

Читайте також: Київські "копи" відкрили вогонь по автомобілю і поранили пасажира

За їхніми словами, чоловік зрештою заїхав у Петропавловську Борщагівку і потрапив у глухий кут. Машиною ледь не збив двох пішоходів, які вчасно відскочили та притиснулися до стіни.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Заднім ходом, "відчайдух" виїхав, ледь не збивши патрульного та попрямував далі. Після чергового глухого кута, намагався виїхати задом та спеціально вдарити авто поліції.

Згідно інформації правоохоронців, після пострілів на ураження йому пробили задні колеса, а дві кулі рикошетом зачепили стегно і лопатку пасажира.

Проїхавши на ободах близько 200 метрів, небезпечна Mazda нарешті загальмувала. Із транспортного засобу мешканців Луганської області витягували силою, довелося навіть розбити вікна.

Під час затримання один із столичних поліцейських постраждав. Його та пораненого і теж п'яного пасажира доправили до шпиталю.

Слідчі дії тривали ще декілька годин. Водія із 1.1 проміле алкоголю у крові затримали. І водій, і власник автомобіля не мали із собою прав (власник теж нещодавно потрапив у ДТП). У машині знайшли пляшку коньяку.

Проти чоловіка, який був за кермом, порушили дві кримінальні справи.