Сьогодні вранці в Києві по вулиці Василя Липківського, біля розважального центру "Ультрамарин", сталося зіткнення патрульної поліцейської Toyota Prius зі Skoda Fabia.

Після зіткнення Skoda Fabia відлетіла в бік і пошкодила ще один автомобіль, що стояв на перехресті. Про це повідомляє Автополігон.

Як розповіли очевидці, це дорожнє НП сталася так: патрульний автомобіль поліції рухався по вулиці Липківського вгору, у бік Солом'янської площі, а Skoda, яка їхала назустріч, повертала наліво до Південного залізничного вокзалу.

Читайте також: З'явилися подробиці стрілянини і гонитви київських копів (фото)

Відповідно до ПДР жінка-водій Skoda зобов'язана була пропустити транспорт, що рухається зі зустрічного напрямку. Але вона не зробила цього, бо, на її думку, Toyota правоохоронців рухалася дуже швидко.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Під час зіткнення в машинах спрацювали подушки безпеки, і люди в аварії не постраждали.

Слід зазначити, що цей дорожній інцидент стався на тому ж місці, де розбився репер Ларсон. Сьогодні тут внаслідок НП утворився автомобільний затор, оскільки до місця ДТП прибуло кілька патрульних машин і вони стали посеред проїжджої частини.