Вінницька журналістка Аріна Кантоністова, яка встигла стати зіркою соціальних мереж через свою надмірну емоційність під час приїзду до Вінниці губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі, у соціальних мережах пояснила причину такої поведінки.

"Відео з моєю участю перепостили усі електронні ЗМІ, показували по телебаченню. І жоден із сотень журналістів, котрі мене знають, не додумався поговорити зі мною. Поставити питання – що таке там трапилося, чому я так емоційно себе вела. Зате сміливо вказали моє імя та прізвище…" - поскаржилася журналістка.

Дівчина розповіла також, що її записали у співробітники каналу ICTV, а деякі читачі побачили сексуальний підтекст у заголовках до відео.

Аріна пояснила, що не є співробітницею каналу – просто допомагала колегам, тримаючи декілька мікрофонів та диктофон.

"Знімали відео на фотоапарат з іншого боку від основних відеокамер, в об'єктив яких я не потрапляла і могла дозволити собі емоції. До того ж я поспішала здавати матеріал, який мала віддати ще годину тому. Але Саакашвілі запізнився з приїздом у Вінницю на кілька годин і рахунок у мене був на секунди. Так, у мене така міміка – рухлива", - стверджує Кантоністова.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сама журналістка відзначила, що вважає відео з собою позитивним, а для багатьох колег і політиків – повчальним.

"Хай буде прикладом для журналістів, які можуть бути на моєму місці, для операторів, які мають дивитися, що відбувається в кадрі, і для політиків, котрі запізнюються і говорять занадто довгі промови. А ще – для читачів – не варто думати, що ви маєте право ображати незнайомих вам людей. Ваші "шпильки", особливо, коли їх тисячі, можуть довести, як мінімум, до сліз. Не будьте злими", - резюмує Аріна на своїй сторінці в соціальних мережах.

Читайте по темі: Дуже емоційна журналістка позаду Саакашвілі потішила глядачів (відео)