Підприємства державного концерну "Укроборонпром" передали за дев'ять місяців українській армії 2019 одиниць військової техніки. Ці поставки стали рекордними для підприємства.

Про це повідомив заступник генерального директора з розвитку "Укроборонпрому" Артур Херувимов, передає прес-служба держконцерну.

Він розповів, що компанія продовжить нарощувати власні виробничі потужності та й надалі забезпечуватиме українських військових технікою нового рівня.

"Укроборонпром", за його словами, передав армії 688 одиниць нової, а також 1331 одиницю відновленої та модернізованої техніки. Серед цією техніки присутні 406 одиниць ракетно-артилерійського озброєння та боєприпасів і 35 авіаційних машин.

Читайте також: До кінця листопада ЗСУ отримають українські беспілотники

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Цього року українські військовослужбовці системно отримують техніку нового зразку. Зокрема, потужний протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П".

Серійне виробництво нових бронемашин "Дозор-Б" налагодили на Львівському бронетанковому заводі. Вони вже на даний час проходять державні військові випробування.

Нагадаємо, держконцерн "Укроборонпром" минулого року виконав оборонне замовлення держави на 100%. В цьому ж році підприємство значно випереджає графік.