У Києві стартував конкурс на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури - головного архітектора столиці.

Відповідне розпорядження КМДА підписав мер Віталій Кличко.

Відповідати за вибір головного архітектора Києва буде спеціальна конкурсна комісія. До неї увійдуть чиновники КМДА, члени Національної спілки архітекторів, представники громадських та професійних об'єднань і депутати Київради.

У претендентів на посаду має бути вищу архітектурну освіту та досвід роботи у цій сфері не менше п'яти років. Кандидати повинні представити презентацію власного стратегічного бачення розвитку столиці та реформування містобудівного департаменту і власні проекти об'єктів архітектури.

Читайте також: Архітектори показали трирівневу розв'язку на столичній Шулявці

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також кандидати напишуть письмовий іспит зі знання Конституції та законодавства України.

Як повідомлялося раніше, кілька років цю посаду обіймав Сергій Целовальник. Він був звільнений мером Віталієм Кличком 30 вересня.