У рейсовому автобусі на пункті пропуску "Шегині" у Львівській області, в ніч на четвер 19 листопада прикордонники знайшли 46 смартфонів "Apple iPhone 6".

Про це повідомляють у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники Мостиського загону отримали оперативну інформацію про можливе приховане ввезення до України великої партії комунікаційних пристроїв в одному з рейсових автобусів закордонного прямування.

Близько 5-ї ранку на оформлення в пункт пропуску прибув рейсовий автобус сполученням "Перемишль-Львів", який повертався до України", - зазначено в повідомленні.

Начальник прикордонних нарядів прийняв рішення провести поглиблений огляд автобуса.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У столиці вилучили "гуманітарне" взуття на 20 млн грн

"Після півгодинної перевірки прикордонно-митна оглядова група виявила стороннє вкладення в технічній порожнині сходинок автобуса, в якому розташовуються смартфони "iPhone 6 Gold 64 Gb", в кількості 26 штук і "iPhone 6 Silver 16 Gb", в кількості 20 штук в упаковці і загорнуті в прозору плівку. Водій автобуса підтвердив, що ці пристрої належать йому і він особисто сховав їх в автобусі", - додали в прес-службі.

Всього, з автобуса вилучили 46 мобільних пристроїв на загальну суму понад 771 тисяч гривень.