Національна гвардія посиленно охороняє ряд об'єктів, включно із дипломатичними і культурними представництвами Франції у столиці.

Про це розповіла прес-секретар Нацгвардії Світлана Павловська на "5 каналі".

"Визначені 5 об'єктів транспортної сфери, 1 об'єкт аераційної сфери, які сьогодні посилено охороняються, 8 шляхопроводів, тобто мостів", - розповіла вона.

Читайте також: Столичні мости взяли під посилену охорону

Згідно інформації, на охорону об'єктів вивели додатково три сотні бійців-нацгвардійців у посилені екіпіровці, тобто у бронежилетах четвертого рівня захисту, кевларових шоломах та із вогнепальною зброєю.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також, сьогодні в Києві призначили шість автопатрулів, які пересуваються містом в легкій бронетехніці - БТР, "Спартан", "Козак" або "Кугуар".

Крім того, посилили заходи безпеки у французьких дипломатичних установах та ще більше десятка об'єктах української-французького співробітництва в культурній, громадській та інших сферах в різних містах.