Посібника терористів затримали у Луганській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Чоловік передавав розвідувальну інформацію своєму синові – представнику фейкової "спецслужби" терористичної організації "ЛНР".

Інформатор розповідав йому про переміщення українських підрозділів, їх озброєння, транспортні засоби та кількість військовослужбовців.

Правоохоронці встановили, що син - "чекіст" у свою чергу звітував безпосередньому куратору – представникові російських спецслужб.

У СБУ зазначили, що ці дані бойовики використовували для диверсій на території України.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У Станиці Луганській затримали ще одного інформатора терористів

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "сприяння діяльності терористичній організації". Правоохоронці наразі проводять розслідування.

Нагадаємо, нещодавно у Краматорську правоохоронці також затримали подружжя, яке входило до групи інформаторів терористичної організації "ДНР".