У Києві рятувальники за ніч двічі виїжджали на ліквідацію пожеж автомобілів. Про це повідомляє столичне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Одна з них сталася біля 5-поверхового житлового будинку на вул. Волинській, там загорівся припаркований у дворі Hyundai Tucson.

Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Внаслідок займання повністю згорів салон автомобіля, а також було пошкоджено лакофарбове покриття.

У ДСНС зазначили, що ймовірною причиною загоряння є коротке замкнення електропроводів, проте остаточну причину встановить слідство.

Читайте також: У Львові вночі невідомі підірвали BMW (фото)

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Ще одна пожежа сталася у дворі 16-поверхового будинку на вул. Урлівській, там горів припаркований автомобіль Audi A4. За півгодини рятувальники ліквідували займання.

За попередніми даними, причиною виникнення пожежі є підпал.

Пожежники констатували, що в обох випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, нещодавно у Подільському районі столиці невідомі також підпалили чотири іномарки.