Донбаським школярам нагадали, як поводитися під час раптового артилерійського обстрілу в школі. Про це пише Луганський Радар.

Зокрема, в щоденниках школярів окупованого Донецька були виділені окремі сторінки, де розміщений порядок дій дітей, якщо обстріл відбувається під час занять, зміни і після закінчення бомбардування.

Читайте також: Мережу навідників "ДНР" знищили у Слов'янську (фото)

Так, наприклад, дітям радять не брати з собою всі речі, а тікати, рятуючи своє життя. А залишаючи місто сховища, не розслаблятися і дивитися під ноги. Категорично забороняється піднімати що-небудь з підлоги, так як бойові елементи можуть розірватися не відразу, а пізніше - в руках.

Нагадаємо, що підконтрольна бойовикам територія включає 52 міста, 18 районів, 131 селище і 1 118 сіл. У зазначених населених пунктах зареєстровано 4,4 чоловік. Але в реальності на даний момент проживає близько 2,5 млн осіб.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще