Слідчі прокуратури разом із співробітниками управління внутрішньої безпеки Головного управління національної поліції в Одеській області затримали двох патрульних під час отримання хабара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Правоохоронці встановили, що співробітники Київського відділу поліції Одеси вимагали від громадянин гроші за не притягнення його до кримінальної відповідальності за злочин, що пов'язаний з незаконним обігом наркотиків. Вони хотіли отримати від нього "подяку" у розмірі 50 тисяч гривень.

Правоохоронці проводять розслідування.

Читайте також: Головний архітектор Одеси отримала шість років в'язниці за хабарі

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "вимагання та одержання неправомірної вигоди".

Нагадаємо, співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали на хабарі слідчого Ізмаїльського відділу поліції. Він вимагав гроші за закриття кримінального провадження за хуліганські дії.