Пропуск людей та автомобілів на пунктах "Зайцеве" та "Новотроїцьке" зупинили через провокативні обстріли з боку терористів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби

Вчора бойовики з окупованих територій у бік блокпосту "Майорське" здійснили провокативні постріли із мінометів та стрілецької зброї. Біля пункту "Новотроїцьке" зафіксували мінометний вибух.

Перекриття пунктів "Зайцеве" та "Новотроїцьке" стало причиною черг та збільшило час очікування під час перетину лінії розмежування.

Сьогодні вранці на пунктах "Зайцеве" та "Георгіївка" близько 580 та 100 автомобілів чекали на оформлення виїзду на окуповані території, а на в'їзд в чергах чекали 500 та 100 транспортних засобів відповідно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Троє українських воїнів були поранені в АТО протягом доби

Менші черги спостерігаються на пункті пропуску "Новотроїцьке" та "Гнутове". Тут на контроль чекають 220 та 30 транспортних засобів на виїзд, а 200 і 70 на в'їзд відповідно.

У прикордонному відомстві розповіли, що 20 листопада помер чоловік, коли йшов з боку окупованих територій до пропускного пункту. Йому раптово стало зле.