У Луганській області співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) виявили на кордоні з Російською Федерацією (РФ) трубопровід для транспортування контрабандного палива.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Вчора в районі Мелове, що в Луганській області, спільна міжвідомча група у складі представників оперативних підрозділів Луганського прикордонного загону та Управління СБУ виявили на глибині 3 метри трубопровід діаметром 20 сантиметрів, який проходить з території РФ на територію України. Знайти" нафтопровід "правоохоронцям допоміг георадар, який є на "озброєнні" у прикордонників. Зараз проводяться заходи щодо демонтажу зазначеного трубопроводу і його знищення. Триває розслідування", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українця схопили при спробі переправити до Росії чотирьох корів (фото)

Відзначимо, днями в Луганській області співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ також виявили один з найдовших трубопроводів для переміщення паливно-мастильних матеріалів довжиною 7,5 км.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще