Курортну Євпаторію на заході окупованого Криму відключили від гарячого водопостачання та опалення через надзвичайну ситуацію.

Про це пише Корреспондент.

"З метою економії електроенергії та у зв'язку з потеплінням до +16 градусів припинена подача тепла і гарячої води споживачам. Також це пов'язано із НС через відключення чотирьох ліній електропередач на Херсонщині, які живлять півострів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Сімферополі значно обмежили водопостачання

Тут введуть так звані віялові відключення по районах міста із населенням у 120 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сімнадцятитисячне курортне місто Судак отримуватиме воду по системі водопостачання тільки дві години на добу. Запас води мешканці міста мають на три доби.

Раніше місто отримувало воду по водопроводу із Феодосії через перевали.

У Бахчисараї воду подаватимуть за графіком: із 7 до 10 ранку і із 18 до 22. Керч - за графіком: із 6 до 9 ранку і із 19 до 22.

Алушта, Білогірськ, Джанкой, Красноперекопськ, Саки, Євпаторія, а також Сімферополь (крім тих вулиць, де вода подається з Бахчисарайського району) - у штатному режимі.

За даними Міненерго, у Криму та Севастополі станом на першу дня без світла залишаються 1,64 млн осіб.