Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що для усунення наслідків повені необхідно близько двох мільярдів гривень.

За його словами, в результаті паводку постраждали домоволодіння і дороги, передає 112.ua. "Наскільки я бачу, два мільярди потрібно, дороги дуже дорогі зараз. Постраждали сільські дороги, домоволодіння громадян. Завтра зберемо керівників і дамо доручення з усунення наслідків протягом тижня", - повідомив Москаль.

Губернатор розповів, що пік паводка має припасти на Виноградівський район, потім вода піде в Берегівський район, а потім до Угорщини.

Читайте також: Повінь на Закарпатті: підтоплені 315 домогосподарств

Він додав, що в зв'язку з небезпекою селевих потоків закрито дорогу від Рахова на Яблуницький перевал і далі на Яремче та Коломию.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Москаль підкреслив, що починаючи з 2012 року, уряд не виділяв гроші на зміцнення басейну Тиси.

Нагадаємо, за оперативною інформацією ДСНС, залишаються підтопленими 315 домоволодінь, які постраждали внаслідок повені у Закарпатській області.