В аеропорту "Київ" (Жуляни) затримали чоловіка у військовій формі, який намагався пронести з собою у літак гранату. Про це повідомляє столичне управління Національної поліції.

35-річний житель Донецької області пояснив правоохоронцям, що просто "забув" викласти із сумки боєприпас, коли пакував свої речі.

Правоохоронці зазначили, що гранату боєць хотів пронести на борт літака у ручній поклажі.

Читайте також: Чоловік на Полтавщині їздив на автомобілі з гранатою (фото)

Вибухотехніки, яка прибули на місце події, встановили, що чоловік віз з собою РГД-5 та запал УЗРГМ-2. Небезпечні знахідки вилучили та направили на експертизу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, днями у маршрутному автобусі сполученням Фастів-Київ також затримали чоловіка у військовій формі, який віз із собою гранату.