Чоловік у стані алкогольного сп'яніння влаштував стрілянину в магазині.

Про це пише УНІАН.

"Патрульна поліція із працівниками приватної охоронної фірми отримали повідомлення про введення в дію "тривожної кнопки" в одному із магазинів по вулиці Калініна", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Зловмисник прострелив чоловікові живіт у центрі Маріуполя

Згідно інформації, мешканця Полтави виявили у неадекватному стані. Він сварився із працівниками магазину, ображав їх нецензурною лайкою та порушував громадський порядок.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Коли поліція спробувала заспокоїти "буяна", він дістав пістолет та здійснив кілька пострілів. Після цього, проти нього застосували "спеціальні засоби травматичної дії".

Зловмисник спробував втекти та намагався сховатися, проте його затримали. 32-річний хуліган виявився місцевим.

При огляді місця події правоохоронці вилучили гільзи 9-міліметрового калібру та пістолет із маркуванням ПМР зі знищеними ідентифікуючими написами. Все це доправили експертам.

Чоловіку надали медичну допомогу та відвезли до ізолятору тимчасового утримання.

Відкрита кримінальна стаття "хуліганство", злочинцю загрожує ув'язнення на строк від трьох до семи років.