Правоохоронці блокували ще один канал нелегальних пасажирських перевезень з тимчасово окупованого Луганська до України через Російську Федерацію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Квитки на автобус продавали у Луганську. Вартість поїздки становила 400 гривень. Транспорт виїжджав до Росії через міжнародний пункт пропуску "Ізварине", який не контролюється Україною, та прибував у село Чорткове Ростовської області.

Представники перевізника говорили пасажирам, що їм необхідно було пішки перетнути державний кордон України через МПП "Мілове". На українській території людей за списками зустрічали водії інших автобусів, які належать транспортним підприємствам, зареєстрованим у Луганській області. Вони доставляли пасажирів за маршрутом Мілове –Сєверодонецьк та Мілове – Рубіжне.

Читайте також: Жителі Луганська незаконно їздили у Київ через Росію

Співробітники спецслужби затримали автобуси під час чергового рейсу. Транспортні засоби вилучили. Зараз вирішується питання про накладення на них арешту та позбавлення перевізника ліцензії.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження, триває розслідування.