Вісім колишніх співробітників органів прокуратури Донецької області постануть перед судом. Їх обвинувачують у співпраці з терористами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Встановлено, що екс-прокурори нині перебувають на тимчасово окупованих територіях та займають керівні посади у так званій "генеральній прокуратурі" терористичної організації "ДНР".

Слідчі вже завершили спеціальне досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо них та направили обвинувальні акти до суду.

Читайте також: Суд заарештував майно колишніх кримських прокурорів

Нагадаємо, днями у Краматорську також засудили колишнього голову Красноторської селищної ради В.Азарянца, який сприяв діяльності терористів.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зловмисник передавав бойовикам інформацію про людей, які підтримували територіальну цілісність України. Потім терористи незаконно затримували патріотів та катували їх. 31-річного злочинця засудили до восьми років позбавлення волі.