Печерський районний суд міста Києва наклав арешт на нерухоме і рухоме майно колишніх прокурорів АР Крим. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Загалом арештовано 10 транспортних засобів та 25 об'єктів нерухомості, серед яких є квартири на материковій частині України, а саме у містах Київ, Херсон та Кривий Ріг.

Орієнтовна вартість арештованого майна складає близько 18 млн грн.

Нагадаємо, слідчі ГПУ розслідують кримінальне провадження щодо колишніх працівників прокуратури Автономної Республіки Крим. Їх звинувачують у державній зраді.

Читайте також: Путін дозволив заарештувати майно іноземних держав

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Було встановлено, що прокурори після анексії Російською Федерацією півострова Крим перейшли на службу до незаконно створеної прокуратури Республіки Крим та виконують вказівки і розпорядження так званих керівників цього відомства.

За цей злочин правопорушникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.