Служба безпеки України разом з співробітниками прокуратури та Державною фіскальною службою припинила діяльність конвертаційного центру. Він діяв на міжрегіональному рівні

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці зазначають, що конвертцентр протягом періоду вересень – листопад цього року надав незаконні послуги зернотрейдерам в ухиленні від сплати податків на суму понад 30 мільйонів гривень в різних регіонах України. Зокрема, Київській, Донецькій, Кіровоградській, Миколаївській та Вінницькій областях.

Загальний обсяг проконвертованих коштів за вересень-листопад 2015 року склав понад 200 мільйонів гривень.

Читайте також: На Полтавщині блокували конвертцентр зі щомісячним обігом у 30 млн грн

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До складу злочинної групи входило сім активних зловмисників та 14 підставних осіб. На них зареєстрували 24 фіктивні суб'єкти господарської діяльності.

Правоохоронці, під час обшуків за адресами офісів та помешкань зловмисників у різних областях, вилучили значну кількість печаток, великі суми грошей у національній та іноземній валюті. Також були знайдені банківські картки, за допомогою яких безготівкові кошти конвертувалися у готівку.

Правоохоронці проводять невідкладні оперативно-слідчі дії.