На Закарпатті прикордонники виявили велику кількість контрабандних тютюнових виробів у двох фурах. Її сховали серед деревини. Вантажівки направлялись до Словаччини.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники разом з працівниками митниці викрили контрабандистів в пунктах пропуску "Ужгород" та "Тиса" з різницею в декілька годин.

У вантажівці Mercedes в пункті пропуску "Ужгород" виявили партію сигарет. Вона прямувала з Київської області до Чехії і була завантажена 23 палетами з пиломатеріалами. Під час оформлення прикордонники провели поглиблений огляд вантажу і виявили понад 55 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва "Фест". Вони не мали акцизних марок. Пачки зловмисники сховали в спеціально виготовлених порожнинах дошок.

Ще одну партію тютюнових виробів прикордонники викрили в пункті пропуску "Тиса".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Дев'ятеро українських прикордонників переправляли цигарки до Словаччини

Їх перевозила вантажівка МАN. Пачки сховали серед дошок для покриття підлоги. Прикордонники під час огляду знайшли сигарети марки "NZ". На них була акцизна марка Білорусі. Автомобіль повністю розвантажили. Співробітники прикордонної служби вилучають контрабандну продукцію та підраховують її. Після цього буде встановлено вартість контрабандних сигарет.

Ведуться заходи по встановленню всіх обставин правопорушення.