Сьогодні о 8:00 ранку в Маріуполі і Красноармійську Донецької області почались вибори. Працюють у штатному режимі всі 250 виборчих дільниць (213 - у Маріуполі, 37 - в Красноармійську).

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Надзвичайних подій, які могли б перешкоджати проведенню голосування на виборчих дільницях, не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

У той же час Громадянська мережа ОПОРА повідомляла, що на двох дільницях контрольний лист був кинутий в урни для голосування без печатки, у зв'язку з цим одна з них закрита.

Правопорядок забезпечуватимуть близько двох тисяч правоохоронців. До охорони порядку залучені спецпідрозділи Нацполіціі "Дніпро-1", "Скіф", "Запоріжжя", "Івано-Франківськ", "Львів", а також спецпідрозділи Нацгвардії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читайте також: Харківські "тітушки" відмовилися їхати на вибори в Маріуполь - Шкіряк

Нагадаємо, сьогодні в Маріуполі та Краматорську вибирають депутатів місцевих міських рад, а також градоначальників.

Як повідомляють на сайті ЦВК, за пост мера Маріуполя поборються 22 кандидата, а за 54 місця в місцевій міськраді - 430 кандидатів від 13 партій.