Учасники так званої блокади окупованого Криму до кінця не дали енергетикам можливість завершити ремонтні роботи лінії електропередач Каховська-Титан.

Про це розповів координатор блокади Ленур Іслямов.

"Стовп вже увіткнений, проводи вони хочуть підняти, але шлейф і заземлення ми поки не даємо робити до політичного завершення наших питань. Ремонт лінії Каховська-Титан розбитий на кілька етапів, для того щоб ми могли побачити контракт, побачити живцем Демчишина", - пояснив Іслямов.

"Завдання, які ми поставили перед собою, домогтися звільнення наших політв'язнів, вони не змінилися. Ми як ні них стояли, так і стоїмо", - підкреслив координатор блокади Криму.

Читайте також: Угода з дияволом: вугілля з "ДНР" за світло в Крим

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомлялося раніше, жителі Криму вже більше тижня не отримують електроенергії їх материкової України. Сьогодні між українською владою і учасниками блокади півострова була досягнута домовленість щодо ремонту пошкодженої ділянки.