Голова Верховної Ради Володимир Гройсман під час відкриття оновленого корпусу Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця презентував вежу з годинником "Small Sam". Про це пише "Depo.Харків".

Свою назву вежа отримала на честь лауреата Нобелівської премії Семена Кузнеця, ім'я якого носить виш. Годинник вже встигли прозвати молодшим братом лондонського "Big Bеn".

В університеті вважають, що з таким годинником студенти не будуть запізнюватися на заняття, так як завжди зможуть бачити, котра зараз година.

Читайте також: На Путіна! - У Лисичанську з'явився патріотичний танк (фото)

Нагадаємо, відкриття нового корпусу приурочено до 85-й річниці ХНЕУ, в якому сьогодні навчаються близько 10 тис. студентів, з них більше 2,5 тис. іноземців з 39 країн світу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

У Харкові Гройсман також планує провести для студентів лекцію щодо децентралізації та зустрітися з активістами міста.