У селищі Холодна Балка, що під Одесою сьогодні вночі, 3 грудня горів 2-поверховий житловий будинок. Пожежа сталася близько опівночі в будівлі по вулиці 40-річчя Жовтня.

Про це повідомляє 7kanal.

"На місце прибули 10 рятувальників, які з'ясували, що загоряння виникло в коридорі однієї з квартир на першому поверсі. Через те, що квартири однокімнатні та занадто щільно розташовані одна до одної, вогонь швидко перекинувся на сусідню квартиру і охопив площу в 70 квадратних метрів", - розповіли в прес-службі ДСНС області і додали, що постраждали також дві квартири на 2-му поверсі.

Рятувальники вважають, що причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки. Пожежа дивом обійшлася без жертв, постраждали тільки приміщення.

Читайте також: В центрі Києва горів підземний паркінг

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як з'ясувалося, одна з квартир належить учаснику бойових дій Ігорю Лешко та його родині. Його батьки зараз перебувають у лікарні, а військовий з бабусею вже пройшли обстеження після нічних подій.

Наразі одеські волонтери збирають одяг, меблі, посуд та речі для постраждалих.