У Харкові відправили за грати злодія-невдаху. Як сказано в рішенні Комінтернівського райсуду, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вирішив пограбувати квартиру в будинку на проспекті Льва Ландау.

Зловмисник заліз на карниз супермаркету, де побачив на 2-му поверсі відкрите вікно квартири, розірвав москітну сітку і проник всередину. Єдиною цінністю, яку йому вдалося знайти, став гаманець з 400 грн, який лежав на полиці під телевізором.

Читати також: Злодії вкрали ноутбуки, але врятували рибку

Правда, довести до кінця свій злочинний умисел грабіжник не зміг: через сильне сп'яніння він заснув прямо на підлозі кімнати. Ввечері додому повернувся господар, розбудив непроханого гостя і видворив його з квартири.

Обвинувачений на суді визнав свою провину і розкаявся в скоєному. Суд засудив чоловіка до 3 років позбавлення волі. А оскільки зловмисник раніше був судимий і перебував на випробувальному терміні, до цього покарання додали ще півроку в'язниці.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Харкові злодій проник в приватний будинок з охоронною сигналізацією. Коли вона спрацювала, через кілька хвилин на місце події примчала група затримання. Злодій втекти не встиг, сховався на горищі і накрився речами, де його і знайшли.