Частину звірів з зоопарку у Криму можуть перевезти до звіринця в російському місті Уфа. Він закрився на знак протесту проти дій так званої прокуратури окупованого півострова і її керівника Наталії Поклонської.

Про це повідомив директор уфимського зоопарку "Барс" Володимир Айвазян, передають російські ЗМІ.

Він зазначив, що взяв би кількох тварин, адже у місцевому звіринці, тигру-хлопчику потрібна пара. Директор додав, що у них також є екзотичні звірі і нові мешканці зможуть легко пережити морози. Айвазян сумнівається, що кримські тигренята могли померти через холод.

"У нас теж світла іноді немає, але коли тигри добре харчуються, ніякого холоду не бояться. Головне, вчасно міняти солому, давати яйця, молоко і м'ясо, тоді все нормально буде", - наголосив він.

Нагадаємо, у зоопарку "Казка" загинули тигреняти-альбіноси. Директор звіринця і сафарі-парку "Тайган" Олег Зубков заявив про їх закриття в знак протесту проти дій прокуратури Крим. Він наголосив, що акція буде безстроковою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Померло останнє дитинча Тигрюлі

Вчора він перекрив бронемашиною вхід до зоопарку.

Наталія Поклонська звинувачує його у тому, що він вчасно не вжив заходів, шоб врятувати тигренят.

Раніше Зубков застерігав, що у зоопарку почнуть гинути тварини, особливо морські мешканці, оскільки у звіринці зламався генератор і звіринець залишився без світла.