У Рівненській області жінку переїхали відразу дві машини. У результаті інцеденту вона померла на місці.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Рівненській області.

"Вчора, 10 грудня, близько 17:00 на автодорозі" Київ-Чоп "поблизу села Молодаво сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула пішохід", - заявили у відомстві.

Як стало відомо, водій автомобіля Skoda Superb, 41-річний житель міста Дубно, наїхав на 51-річну жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці. Водій екстрено загальмував, проте наїзду уникнути не вдалося.

Наголошується, що позаду "Skoda Superb" на "Renault Logan" їхав 27-річний тернополянин. Він також наїхав на пішохода і врізався в "Skoda Superb".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Читайте також: ВАЗ врізався в фуру: троє в реанімації (фото)

У результаті аварії жінка загинула на місці події.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого".

Зараз поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди і проводить досудове розслідування.