Шахраї влаштували в інтернеті фантастичний розпродаж норкових шуб.

Хутряні вироби будь-яких кольорів, на будь-який смак та розмір досі можна купити на одному із українських інтернет-ресурсів. Аферисти настільки вміло організували інтернет-шопінг, що бажаючі купити дешевий товар навіть не підозрювали, що їх обманюють. Проблеми почалися, коли обіцяні хутряні вибори так і не потрапили до рук покупців.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Шахраї продавали норкові шуби в середньому по 4-6 тисяч гривень. Низьку ціну товару пояснювали тим, що це − конфіскат зі США. Єдиною умовою, яку озвучували псевдо продавці – була 100% передоплата за товар. Для цього вони навіть розмістили на сайті скановані копії своїх паспортів.

Читати також: У Києві шахраї продали нелегального тютюну для кальянів на 800 тис грн (фото)

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Однак, як з'ясувалось згодом, в інтернеті на них виявилась ціла купа інформації переважно із застереженням: "Обережно, шахраї!". Аферисти продають усе: від автомобілів, до побутової техніки.

Виявилось, що ці шахраї діють вже майже шість років і не особливо ховаються, тому можна припустити, що прикриває їхню діяльність.

Для переконливості злочинці запрошують покупців відвідати власні склади, які, за їхніми словами, розташовані в селищі Грем'яч ( Чернігівська областіь), а це − майже на кордоні із Росією. Однак побувати там не вдалося поки нікому – аферисти постійно переносять зустріч.

Експерт із кіберзлочинів Юрій Полтенко пояснює, що будь-які відмовки продавця та небажання давати адресу складу та рахунок, куди переказувати кошти, у покупців мають викликати підозру. За його словами, кількість подібних кіберзлочинів в Україні є дуже великою.

Кількість постраждалих від дій аферистів зараз з'ясовує кіберполіція. Рахунок йде на сотні обманутих громадян.