Військові провели чергові навчання у Львівській області.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, артилеристи відпрацювали вогонь по ворожих цілях на Міжнародному центрі миротворчості.

Артилеристи оперативного командування "Захід" поупражнялись в атаках на противника з застосуванням реактивної артилерії.

Командир уточнив, що військові проявили високий рівень комунікації під час виконання бойового завдання. Усі підрозділи узгоджено діяли в тилу "ворога", тому завдання виконали вчасно.

Артилеристи відпрацювали атаки і швидке повернення на вихідну позицію, щоб ворог не зафіксував координати для удару у відповідь. Також бійці пробували застосовувати зброю різного виду для атак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Начальник управління ракетними військами Валерій Марцеха розповів, що кожен військовий тепер володіє навичками залпової стрільби.

Для створення картини реального бою вживали засоби імітації - димові завіси, шашки, міни і розтяжки. Командир зазначив, що військові повинні володіти навичками догляду від мін, що буде корисно в зоні АТО.

Читайте також: Крилаті десантники висадилися в АТО (фото)

Нагадаємо, що вчора на Яворівський полігон приїжджали міністри оборони Польщі, Литви, Латвії та Естонії.