Днями в Одеській обласній клінічній лікарні розгорівся скандал. Родичі померлої після операції жінки звинуватили хірурга у її смерті і побили.

Про це повідомляється у прес-службі ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався у відділенні реанімації.

"Родичі загиблої 57-річної пацієнтки завдали лікарю тілесні ушкодження, після чого вимагали відправити його на медичну експертизу. Нібито, він був у нетверезому стані під час операції", - розповіли правоохоронці.

Аналізи довели, що чоловік був абсолютно тверезим. Він написав заяву в поліцію на буйних родичів, наразі перебуває в стаціонарі однієї з лікарень Одеси.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Головний лікар Юрій Гульченко запевнив, що потерпілий хірург - професор і лікар найвищої категорії. "Він провів сотні тисяч операцій", - підкреслив він.

Читайте також: Лікар забув у животі дитини 30 сантиметрів дроту (відео)

За словами медиків, причина смерті жінки стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці Одеси завели кримінальні виробництва відразу за трьома статтями: невиконання чи неналежне виконання медичним працівником своїх обов'язків, про умисне вбивство, а також про умисне нанесення ушкоджень.